Nieuws

21
okt
geschreven door Taskforce

Klik hier  voor de foto's van gister!

20
okt
geschreven door Bestuur

Rik: DA5,2

Veld 1: 1

18
okt
geschreven door

Lieve knickerbockers,

Zou jij zo mee kunnen doen aan de slimste mens? Of is 30 seconds je favoriete spel omdat je er zo goed in bent? Dan is het nu je kans om samen met je teamgenoten/commissiegenoten dat te laten zien!
Het is weer tijd voor de Tkb pubquiz en dit keer wordt hij georganiseerd door de nieuwe commissie: de Actie.
2 november gaat het gebeuren. We beginnen om 20:00 uur, dus wees op tijd.
De teams bestaan uit maximaal 5 personen en er is een inschrijf maximum van 25 teams, dus VOL=VOL. Twijfel je nog over je deelname? Dan trekt dit je over te streep, er is namelijk geen inschrijf geld en er worden weer heerlijke speciaalbiertjes geschonken. De winst hiervan gaat naar het goededoel dat later door de Actie bekend wordt gemaakt.
Ook is er voor het winnende team een leuke prijs.

Ieder team kan zich aanmelden door een mail te sturen naar actiebockers@gmail.com. Vermeld hierin je teamnaam en het aantal teamleden.

Liefs,
De Actie

18
okt
geschreven door Taskforce

Klik hier voor de plaatjes van de buitengewone ALV!

18
okt
geschreven door dotCom

Er staat weer een nieuwe  Prognose klaar

17
okt
geschreven door FC

Duurt even maar dan heb je hier het taprooster tot en met super saturday. Voor erna komt zsm!πŸ»πŸ˜ƒπŸ»πŸ»πŸ˜ƒπŸ»πŸ˜ƒ

14
okt
geschreven door Taskforce

Klik hier voor de foto's van de mooiste dag van de week

12
okt
geschreven door Bestuur

‘Voor wie morgen nog niets te doen heeft, en voor wie morgen al wel iets te doen heeft: twijfel niet en kom om 10:00 naar de mooiste wedstrijd van het seizoen. Dames 7 is dit seizoen on fire, er zijn al meer (doel)punten binnen gesleept dan afgelopen 2 seizoenen bij elkaar. Winst is belangrijk om de 2e positie vast te houden, dames 8 kan dan ook verwachten dat ze flink aan het werk moeten.......’


 

12
okt
geschreven door Taskforce

Opgelet!

De taskforce kast wordt opgeruimd en alle overgebleven kleding van de afgelopen jaren is gratis op te halen. Kom zaterdag tussen 12:00 en 17:00 langs bij de bestuurstafel en scoor een trui of trainingsbroek voor op je brakke zondag. De overgebleven maten zijn vooral nogal klein of groot, dus wie het eerst komt wie het eerst maalt!  

12
okt
geschreven door Bestuur

De indeling van deze week!

Veld 1: DA1, 13

RIK: DA2, 7, 6, 17

Veld 3: 8, 14

JANS: DA7, DA8, 10, 3, 18

Succes in de wei, en geniet van het mooie weer!

11
okt
geschreven door FC

Dames en heren, ladies en gentlemen. 

Pak meteen je agenda erbij. Blader dan een aantal bladzijden vooruit naar de dagen waar geen “tentamen” meer geschreven staat. Stop op donderdag 22 november en schrijf daar: vanaf 20:30 escaleren in het Flop. Pak dan een stift en kruis vrijdag 23 november ook maar door voor je eigen bestwil. 

Nu hoor ik jullie denken, waarom moet dit allemaal? Wat gaat er gebeuren? Waarom is het collegejaar (of schooljaar voor sommigen) al 6 weken aan de gang en heb ik nog geen agenda? 

Laten we beginnen bij het begin:
Donderdag 22 november is het eerste themafeest van dit seizoen! De uitgelezen mogelijkheid om de tentamens af te sluiten en de boeken weg te leggen. Het belooft een geweldig feest te worden omdat elk themafeest dat op dezelfde dag viel als Thanksgiving compleet uit de hand is gelopen. πŸ»πŸ»

Waarom moet dit allemaal?
Omdat Thanksgiving in Nederland niet gevierd wordt heeft de FC bedacht (creatief dat ze zijn) het maar eens te gaan introduceren. De dag van veel bier, veel eten, sport en heel veel gezelligheid. 
We gaan helemaal op in de Amerikaanse sfeer en dagen jullie uit om in je mooiste, origineelste Amerikaanse getinte kleding richting het Flop te komen. Jullie mogen van ons verwachten dat er genoeg bier, redcups, bierpong en hotdogs zijn. Wij verwachten van jullie veel creatieve en mooie outfits. Dit samen gaat er zeker voor zorgen dat het compleet uit de hand loopt! De budget taxi zullen we geel spuiten zodat dit helemaal in de Amerikaanse sfeer past.πŸ‡ΊπŸ‡²πŸ€πŸŒŽπŸš•

Dus klik met je vinger of muis op het “gaan” knopje want dit feest mag je niet missen. Er komt zelfs een special guest helemaal over vanuit Amerika. Geen smoesjes van “ja ik heb de volgende dag iets”. Je hebt nog niet eens een agenda dus die tentamens ga je toch niet halen. Kom naar het Flop en grab some beer by the Pussy!

Wanneer: Donderdag 22 november
Hoe laat: vanaf 20:30
Waar: Flop
Wie: alleen leden 
Gaan we nu eindelijk echt zuipen: Ja🍻
Moet u de tractor voor laten gaan: ja
Wordt Matt’s naam dan eindelijk goed uitgesproken: nee

11
okt
geschreven door Redactie

Daar is 'ie weer: het tweede Naamloos Orgaan van dit seizoen. Veel leesplezier enzo.

09
okt
geschreven door Bestuur

Het is jullie vast opgevallen dat de lichten de laatste weken niet aan- en uitgaan met slechts een belletje naar het sportcentrum. Dit komt doordat bij werkzaamheden een kabel is geraakt. Het sportcentrum heeft aangegeven hiermee bezig te zijn en tot die tijd moeten we dus even zelf de lichten aan en uit doen door een sleutel te halen bij de balie van het sportcentrum. En denk erom dat als je de laatste bent die het veld gebruikt, je de lichten uit doet!

07
okt
geschreven door Taskforce

Het was weer een mooie zaterdag op TKBello. Klik hier voor de foto's!

06
okt
geschreven door Bestuur

Vanavond van 22:00-23:00 wederom een piekfijn uurtje van Sonnema. Blikkies voor €1,50!

05
okt
geschreven door Bestuur

Veld 1: 1

Rik: VR8, 2, 9, 12

Veld 3: 4, VR3, 16

JANS:VR5, 11, 15

Succes!

04
okt
geschreven door FC

Hier kan het (vernieuwde) taprooster vinden

03
okt
geschreven door FC

Lieve Knickerbockers,

Nu het seizoen aardig op gang is en de TKBakkerij definitief haar deuren heeft gesloten, is het alweer tijd om het nieuwe schoonmaakrooster te presenteren. Ben jij de gelukkige? Check het hier!

xoxo FC 18/19

03
okt
geschreven door dotCom

De tweede week van de prognose staat weer online voor zaterdag 6 oktober.

Klik hierrr om hem in te vullen!

 

02
okt
geschreven door Bestuur

Beste leden,

Het nieuwe collegejaar is weer begonnen! Dit betekent dat de ACLO Card 2018-2019 verkrijgbaar is! Als lid van The Knickerbockers dien je (wederom) een ACLO Card te kopen. Deze bedraagt €59,95 en er zijn twee manieren om te ACLOtiveren: je kunt op de site van de ACLO inloggen en het sportbewijs aanschaffen via iDeal of je kan naar de balie van het Sportcentrum lopen en het bedrag pinnen. Neem dan wel je studentenkaart of je bewijs van inschrijving mee. Daarnaast zou het fijn zijn als je je direct aanmeld bij de vereniging via MyACLO (https://aclosport.rug.nl/nl/home > profiel > verenigingen), als je dit nog niet hebt gedaan natuurlijk! De deadline voor het ACLOtiveren is 1 november, doe het snel en voorkom onnodige boetes. (Zie http://knickerbockers.nl/interne-deel/financiele-informatie)

Alvast bedankt!

Bestuur ‘18/’19

Meer nieuws: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9