Nieuws

27
jul
geschreven door Redactie

Het allerlaatste boekwerk van Redactie ‘17/18 staat, zoals u van ons gewend bent op het interne deel van de website. Ditmaal geen link om op te klikken, klik zelf maar even door terwijl je op deze hitsige dag met een bezwete bilnaad nog maar eens probeert om ergens verkoeling te zoeken. Het lezen van de Blauwe Bijbel zal voor een opluchting zorgen, die u normaal enkel kent van een uitstekende toiletgang. Veel leesplezier gewenst tijdens de aambeivorming op het urinoir.

12
jul
geschreven door Taskforce

Beste nieuwelingen,

Ben jij er ook bij dit magische weekend 24 t/m 26 augustus? De aanmeldingen stromen al aardig binnen. Mocht je onverhoopt de mail van ons niet in je mailbox hebben gehad, of heb je nog behoefte aan extra informatie? Mail dan even naar taskforce@knickerbockers.nl 

 

Groetjes,

Taskforce 17/18' 

11
jul
geschreven door Taskforce

Yma heeft met Knockerbicker ook weer heerlijke plaatjes geschoten! Die van vrijdag vind je hier en die van zaterdag hierrrrr

09
jul
geschreven door Bestuur

Kun je vanavond niet bij de Algemene Ledenvergadering aanwezig zijn, maar zou je wel graag je stem uit willen brengen, dan kun je iemand machtigen die wel aanwezig is om namens jou te stemmen door te mailen naar secretaris@knickerbockers.nl of een app te sturen naar 0654271617.

09
jul
geschreven door Bestuur

Let op! De aanvangstijd van de ALV is 20.00. 

Door wat tegenstrijdige informatie bestaat er enige twijfel over de aanvangstijd van de ALV. De ALV zal echter net als altijd om 20.00 starten. 

08
jul
geschreven door Taskforce

Wie wat bewaart heeft wat!

HIER de foto's van KB 2018.

liefs :)

08
jul
geschreven door Redactie

Stelletje tamme draken dat we zijn, NO 16 eindelijk online!

06
jul
geschreven door Taskforce

Ook zondags was Yma aanwezig met haar camera! Klik hierrrrrrrr om ze te bekijken. 

05
jul
geschreven door Taskforce

Huisfotograaf Yma was ook aanwezig bij het International Tournament, klik hier voor haar foto's!

03
jul
geschreven door Taskforce

Na drie prachtige dagen is het nu tijd om na te genieten van het IT. Klik hier voor de foto's!

25
jun
geschreven door Bestuur

Op maandag 9 juli 2018 zal er een buitengewone ALV zijn die gaat over de aanschaf van een nieuwe biermanager en biertaps. Graag wil het bestuur jou uitnodigen om samen met Bestuur 2017-2018 de opties te bekijken en een beslissing te maken. De ALV zal starten om 20.00 u en is in het Appleknockers Flophouse. Deze keer is er niet de mogelijkheid om vooraf te eten. De stukken zullen jullie nog van mij ontvangen. We proberen dit twee weken van te voren te doen, maar sommige delen zullen misschien later komen. 

25
jun
geschreven door Taskforce

Lieve oud, actieve en "normale" leden,

Wil je wel eens zien hoe het is om oud lid van TKB te zijn, bekijk hier de foto's!

Daarnaast zijn er ook veel actieve leden die veel voor de club doen,

bekijk hier de lol die we gehad hebben.

Kusjes Taskforce!

21
jun
geschreven door SOK
OUD-LEDENDAG
 
Komende zaterdag staat de oud-ledendag weer op het programma. Om 12.00 uur begint het OLD met de lunch en om 13.00 uur zal de eerste wedstrijd van start gaan.
 
De teams die dit jaar meedoen zijn:
Dames 2
Oud-H4
Team Johannes Boersma
Kampioen van Toen '85-'86
Bestuur en FC '14-'15
Amicos Fund
Hokwerda United
The return of Skippy
Rugzakje Emiel
Türk Klub Birligi Onbes
TKB TEAN
Swag
Buizerds
 
Staat jouw team hier niet tussen en wil je toch nog mee doen? Mail dan snel naar sok@knickerbockers.nl.
 
Geen zin om te voetballen? Dan ben je nog steeds van harte welkom! Er zijn nog tal van andere leuke activiteiten. Zo zal Baxbier er staan, zodat je verschillende heerlijke speciaalbiertjes kan drinken. Er zijn meerdere spelletjes, waar je je helemaal op uit kan leven. Ook zal Striethouldt voor het diner zorgen en is er uiteraard weer karaoke. Het eten begint om 18.00 uur en meld graag even zaterdag bij één van de SOKkers dat je mee-eet.
18
jun
geschreven door Bestuur

Na het kampioenschap van Dames 2, Heren 17 en Heren 18 is het gisteren ook het eerste herenelftal gelukt om een klasse hoger te bereiken. In een ware nacompetitiestrijd tegen vv LTC Assen, waar het alle kanten op kon, wist het team van Lesmond Prinsen uiteindelijk aan het langste eind te trekken, waardoor promotie naar de 2e klasse standaard een feit is. Nog even nagenieten van deze prachtige dag? Bekijk dan snel de sfeerimpressie.

17
jun
geschreven door Taskforce

Voor de foto's van afgelopen zaterdag, klik hier.

16
jun
geschreven door Bestuur

In een ware apotheose tegen vv LTC Assen heeft het team van Lesmond Prinsen dankzij een 0-2 overwinning promotie afgedwongen naar de 2e klasse standaard. Deze promotie zal vanavond uitgebreid in het Flop gevierd worden. Kom dus vooral langs om de jongens van het eerste te feliciteren en om even de ontspanning te zoeken in het goudgele gerst tussen de tentamenstress door.

15
jun
geschreven door Bestuur

Voor komend seizoen is het nieuwe Heren 12 op zoek naar een keeper voor in de reserve 4e klasse. Sluitpost Schooten heeft besloten om na dit seizoen de handschoenen in de wilgen te hangen, waarmee hij het wijze gezegde "stoppen op je hoogtepunt" als levensmotto heeft aangenomen. Vind jij het leuk om naar ballen te grabbelen (let op: alleen in de eerste en tweede helft), heb je géén geblesseerde pink én lijkt het je mooi om het meest succesvolle team binnen de club, op basis van de afgelopen drie seizoenen, te voorzien van een sluitpost? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar secretaris@knickerbockers.nl!

12
jun
geschreven door Bestuur

Aanstaande zaterdag is het zover: de finale van de nacompetitie om promotie naar de 2e klasse standaard. Het team van Lesmond Prinsen heeft in een ware apotheose afgelopen zatedag gewonnen van Hardenberg '85, door de strafschoppenreeks met 4-3 te winnen. Afgelopen zaterdag was het al zeer sfeervol, maar aanstaande zaterdag zal het, vooral bij een overwinning, nog veel sfeervoller worden. Nagenieten van afgelopen zaterdag? Klik dan hier  voor de sfeerimpressie. Wil je komende zaterdag nog mee naar Assen, waar het eerste het op zal nemen tegen LTC, stuur dan even een mailtje naar bestuur@knickerbockers.nl of app naar 06-54271617. Inmiddels hebben er zich al 70 mensen aangemeld, dit wil je dus niet missen. De vertrektijden zullen tezijnertijd bekend worden gemaakt.

09
jun
geschreven door Bestuur

Heren 1 heeft vandaag de finale van de nacompetitie bereikt door te winnen van Hardenberg '85 na strafschoppen. Het Flop is vanavond natuurlijk open om dit te vieren en we hopen volgende week weer massa's supporters langs de lijn te zien in Assen. Er wordt weer een buscombi geregeld natuurlijk! De overwinning is nabij!! TkB Olé!! Awaydays waren nog nooit zo mooi!

 

09
jun
geschreven door Redactie

Rozen zijn rood

Bijbels zijn blauw

NO 15 nu online

Dus klik maar gauw

Meer nieuws: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9