Nieuws

18
jun
geschreven door Bestuur

Na het kampioenschap van Dames 2, Heren 17 en Heren 18 is het gisteren ook het eerste herenelftal gelukt om een klasse hoger te bereiken. In een ware nacompetitiestrijd tegen vv LTC Assen, waar het alle kanten op kon, wist het team van Lesmond Prinsen uiteindelijk aan het langste eind te trekken, waardoor promotie naar de 2e klasse standaard een feit is. Nog even nagenieten van deze prachtige dag? Bekijk dan snel de sfeerimpressie.

17
jun
geschreven door Taskforce

Voor de foto's van afgelopen zaterdag, klik hier.

16
jun
geschreven door Bestuur

In een ware apotheose tegen vv LTC Assen heeft het team van Lesmond Prinsen dankzij een 0-2 overwinning promotie afgedwongen naar de 2e klasse standaard. Deze promotie zal vanavond uitgebreid in het Flop gevierd worden. Kom dus vooral langs om de jongens van het eerste te feliciteren en om even de ontspanning te zoeken in het goudgele gerst tussen de tentamenstress door.

15
jun
geschreven door Bestuur

Voor komend seizoen is het nieuwe Heren 12 op zoek naar een keeper voor in de reserve 4e klasse. Sluitpost Schooten heeft besloten om na dit seizoen de handschoenen in de wilgen te hangen, waarmee hij het wijze gezegde "stoppen op je hoogtepunt" als levensmotto heeft aangenomen. Vind jij het leuk om naar ballen te grabbelen (let op: alleen in de eerste en tweede helft), heb je géén geblesseerde pink én lijkt het je mooi om het meest succesvolle team binnen de club, op basis van de afgelopen drie seizoenen, te voorzien van een sluitpost? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar secretaris@knickerbockers.nl!

12
jun
geschreven door Bestuur

Aanstaande zaterdag is het zover: de finale van de nacompetitie om promotie naar de 2e klasse standaard. Het team van Lesmond Prinsen heeft in een ware apotheose afgelopen zatedag gewonnen van Hardenberg '85, door de strafschoppenreeks met 4-3 te winnen. Afgelopen zaterdag was het al zeer sfeervol, maar aanstaande zaterdag zal het, vooral bij een overwinning, nog veel sfeervoller worden. Nagenieten van afgelopen zaterdag? Klik dan hier  voor de sfeerimpressie. Wil je komende zaterdag nog mee naar Assen, waar het eerste het op zal nemen tegen LTC, stuur dan even een mailtje naar bestuur@knickerbockers.nl of app naar 06-54271617. Inmiddels hebben er zich al 70 mensen aangemeld, dit wil je dus niet missen. De vertrektijden zullen tezijnertijd bekend worden gemaakt.

09
jun
geschreven door Bestuur

Heren 1 heeft vandaag de finale van de nacompetitie bereikt door te winnen van Hardenberg '85 na strafschoppen. Het Flop is vanavond natuurlijk open om dit te vieren en we hopen volgende week weer massa's supporters langs de lijn te zien in Assen. Er wordt weer een buscombi geregeld natuurlijk! De overwinning is nabij!! TkB Olé!! Awaydays waren nog nooit zo mooi!

 

09
jun
geschreven door Redactie

Rozen zijn rood

Bijbels zijn blauw

NO 15 nu online

Dus klik maar gauw

07
jun
geschreven door Bestuur

Aankomende zaterdag speelt ons vlaggenschip de volgende wedstrijd op weg naar promotie naar de tweede klasse! De wedstrijd is om drie uur in Hardenberg, dus TKB heeft een touringcar geregeld om een groep supporters mee te nemen. Voor slechts €5,- ben je verzekerd van een plek in de bus die je ophaalt bij het Flop. Ook voorziet Bavaria ons van de nodige blikken bier voor onderweg!  Wil je nog mee? Een mail naar bestuur@knickerbockers.nl is voldoende! Vol = Vol!

05
jun
geschreven door Bestuur

Voor het seizoen 2018-2019 is G.S.V.V. The Knickerbockers nog op zoek naar keepers voor de lage herenteams. Onder meer Heren 13 en Heren 14 zijn nog op zoek naar een sluitpost voor volgend seizoen. Ben jij degene die deze teams uit de brand kan helpen? Meld je dan nu aan!

04
jun
geschreven door Bestuur

Ook dit jaar organiseert TKB samen met Groen Geel, Drs. Vijfje en Exstudiantes een zomeravondvoetbalcompetitie (klik hier om je op te geven). In deze competitie speel je op vier avonden (woensdag of vrijdag) zeven tegen zeven. Mannen en vrouwen kunnen zich opgeven en spelen in aparte competities. Dit jaar zal het STAR-toernooi beginnen op woensdag 11 juli en zal de laatste speelronde eindigen met een knallend eindfeest op vrijdag 3 augustus. Dus heb jij de ambitie om enigszins fit te blijven tijdens de zomervakantie, vorm dan een team en geef je op!

03
jun
geschreven door Taskforce

Ondanks dat er weinig wedstrijden op het programma stonden, was het toch weer erg gezellig in en om het Flop.

Bekijk hier de foto's.

03
jun
geschreven door dotCom

EINDSTAND

#DeelnemerScore 
1 Glenn van der Linde 80 .
2 Daan Wesselink 75 .
3 Wouter Berendschot 73 .
  Luuk Oude Steenhof 73
03
jun
geschreven door Bestuur

Gisteren versloeg het team van Lesmond Prinsen in de verlenging Lutten met 1-4. Dit betekent dat Heren 1 door is in de nacompetitie en het volgende week op zal nemen tegen v.v. Hardenberg '85. Voor deze reis zullen we wederom een bus huren om supporters te vervoeren. Mocht je interesse hebben om mee te gaan naar Hardenberg komende zaterdag, stuur dan even een mailtje naar bestuur@knickerbockers.nl. De vertrektijd zal nog worden medegedeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal er een kleine bijdrage worden gevraagd.

01
jun
geschreven door Bestuur

RIK: 10.00 Dames 7, 12.15 Dames 8, 14.30 Heren 18, 17.00 Heren 15

01
jun
geschreven door Bestuur

Aankomende zaterdag om 14:30 speelt het achttiende team van The Knickerbockers eindelijk de wedstrijd van het millennium. Wat andere achttien teams in de voorgaande jaren niet voor elkaar hebben gekregen lijkt het nu toch eindelijk werkelijkheid te gaan worden, een kampioenschap voor het omgekeerde vlaggenschip. Dit nieuwe achttiende is ontstaan nadat het (oude) zeventiende vorig jaar na een pijnlijke degradatie besloten heeft om verder te gaan in de reserve 6de klasse en daarmee automatisch het achttiende team werd. De aanvoerder van het vorige jaar Milan Mulder werd de wacht aan gezegd en Tijmen van Waalwijk werd benoemd tot nieuwe veldheer. Met een paar gerichte versterkingen schoot het achttiende dit jaar uit de startblokken. Een vaste keeper in Thymen Osinga is een verademing gebleken, De behendige middenvelder Elmer is de spil op het middenveld en Hylke Tietsma heeft met 24 goals voor de broodnodige productiviteit gezorgd. Maar bovenal is gebleken dat de prestaties van het achttiende dit jaar gebaseerd zijn op een hecht collectief van oud-gediende en gretige jeugdspelers. Over de tegenstander VVSV 2 kan ik kort zijn; die hebben tot heden slechts 7 punten vergaard in de uitermate competitieve reserve 6e klasse. Een overwinning is genoeg voor een (officieus) kampioenschap. Komt allen zaterdag nog even naar het flop om te genieten van nóg een kampioenschap in dit prachtige seizoen en de nodige fustjes.

31
mei
geschreven door Bestuur

Van vele veteranen heb ik al een afmelding  ontvangen, maar mocht dit je laatste seizoen zijn, vergeet je dan niet af te melden door het afmeldformulier op de website in te vullen en op te sturen naar secretaris@knickerbockers.nl. Vandaag is de laatste dag dat de afmelding kosteloos kan geschieden, daarna zal er een boete worden opgelegd.

31
mei
geschreven door Bestuur

De selectietraining voor de dames is vanavond afgelast wegens de weersomstandigheden. Deze training zal volgende week dinsdag of donderdag worden ingehaald. De speelsters die zich voor deze training aangemeld hadden krijgen hierover bericht.

31
mei
geschreven door Bestuur

Alle foto's van het Gala zijn nu te bekijken! Hier zie je of je er ook goed op staat! 

30
mei
geschreven door dotCom

De nieuwe prognose voor komende zaterdag staat online, het zou zomaar eens de laatste van het jaar kunnen zijn! Voor de nacompetitiewedstrijden geldt de uitslag zonder verlenging/penalty's.

30
mei
geschreven door Taskforce

Gister was het weer tijd voor de jaarlijkse begrotings-ALV.

Bekijk hier de geringe foto's.

Meer nieuws: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9