Nieuws

22
nov
geschreven door IT30

We, as the International Tournament Committee, have been very busy with the preparations of the most beautiful event of the year. Tommorow at 23:30, during the theme party at our Appleknockers Flophouse, we will announce the theme for this year's IT! Make sure that you will be there with all of your teammates when we present our theme in the introduction movie and reveal the new IT-wall painting!

We hope to see all of you tomorrow!

International Tournament Committee '17-'18

22
nov
geschreven door dotCom

Prognose hier online! 4 koplopers 3 weken voor de winterstop.

20
nov
geschreven door FC

Het nieuwe taprooster staat weer online. Klik hierrr

19
nov
geschreven door Taskforce

Wat was het een super mooie superzaterdag! Samen met zanger Richard hebben we de longen uit ons lijf gezongen.
Wil je de foto's zien? Klik dan hier

18
nov
geschreven door Bestuur

Vandaag is voor veel teams de laatste speeldag van de eerste periode. Een uitgelezen mogelijkheid om de eerste stap richting de vele kampioenschappen van dit jaar te zetten! Ondanks vele afgelastingen gaan we er toch een super superzaterdag van maken! Hoe kan dit nou beter gevierd worden dan op de hitjes van zanger Richard! Om deze mooie superzaterdag compleet te maken zal er vanavond ook nog Sonnema piekuur zijn!

17
nov
geschreven door Bestuur

Dames en Heren,

 

Nu de zon weer eens in een diepblauwe hemel schijnt, dwalen de gedachten al gauw af naar de korenblauwe stof die zaterdags 90 minuten lang onze lichamen, maar voornamelijk onze harten bestrijken. Dit geeft stof tot nadenken, de sportieve glorie bij de club is de laatste jaren niet om naar huis te schrijven. Zoals die zon bij een mooie lucht is bij TKB ook licht in de duisternis te vinden, eindelijk spelen de selectieteams weer ergens om. Niet onopgemerkt gebleven is ook Heren 4, die momenteel op een gedeelde eerste plek strijden om de periodetitel. Met een doelsaldoverschil van 4 ten opzichte van de nummer één hopen zij op een misstap, waardoor ze de felbegeerde eerste periode binnen kunnen slepen. Mocht u zelf ook snakken naar roem en een graantje mee willen pikken van deze glorie, of om gewoon een stel mooie gasten een goeie pot voetbal willen zien spelen, raden wij u aan het spektakel op veld om 12:15 bij te wonen. Met uw support zullen wij de sterren van de hemel spelen.

 

Tot morgen, kusjes van TKB 4. 

17
nov
geschreven door Bestuur

RIK: 10.00 TKB VR8, 12.15 TKB 4, 14.30 TKB 3, 17.00 TKB 15

Veld 3: 12.15 TKB VR3

JANS: 12.15 TKB 5, 14.30 TKB 13, 17.00 TKB 17

17
nov
geschreven door Bestuur

Het proeflidmaatschap voor het seizoen 2017-2018 is geopend. Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in voetbal of heb je jaren gevoetbald en beginnen je voeten weer te jeuken bij het zien van de grasvelden van TKB? Meld je dan nu aan voor het proeflidmaatschap. Als proeflid kun je voor slechts €35 tot twee keer per week meetrainen met bestaande teams op je eigen niveau. Op deze manier leer je alvast de club kennen, wat al je twijfels weg zal nemen om vanaf het seizoen 2018-2019 gewoon volwaardig lid te worden. Het proeflidmaatschap zal aanvangen na de winterstop en zal voortduren tot en met het einde van het seizoen. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met secretaris@knickerbockers.nl.

15
nov
geschreven door Redactie

Te skeer voor een bioscoopkaartje om Naamloos Orgaan 4 op het witte doek te zien? Je kunt ook gewoon het boek lezen.

14
nov
geschreven door dotCom

De nieuwe prognose staat online! Het blijft met 6 koplopers spannend bovenin.

14
nov
geschreven door Bestuur

Aan het begin van dit seizoen zijn 3 enthousiaste TKB-ers begonnen met de opleiding tot verenigingsscheidsrechter. Gister hebben Doreth Loonstra, Jorik Jonker en Chiel-Jan Riezebos alledrie hun theorie gehaald! Gefeliciteerd! Bij deze een vermelding voor Charles de Preter, hij heeft de heren en dame afgelopen maanden in de praktijk begeleid, zodat ze ook op het veld als ervaren scheidsrechters overkomen. Deze scheidsrechters zullen ingezet worden bij Heren en Dames Hoog, zodat deze wedstrijden op hoog niveau gefloten kunnen worden, ook als er geen KNVB-scheidsrechter is. De verenigingsscheidsrechters ontvangen een vergoeding om deze hoog-niveau-wedstrijden in goede banen te leiden.

Lijkt het jou ook leuk om verenigingsscheidsrechter te worden? Mail dan naar wedsec@knickerbockers.nl en we sturen je meer informatie over de opleiding tot verenigingsscheidsrechter.

12
nov
geschreven door Taskforce

Wat een fantastische zaterdag wederom! 2700 liter bier drinken, grote klasse. Klik hier voor de foto's :)

12
nov
geschreven door Lenteuitje

Binnen een minuut waren er meer dan 60 aanmeldingen binnen. Wat heerlijk dat jullie allemaal zo gretig zijn! Wij hebben er ook ontzettend veel zin in. We Hebben op dit moment 70 aanmeldingen binnen. Dit betekent dat er 10 mensen op de wachtlijst staan. Ondanks dat we natuurlijk er vanuit gaan dat iedereen gewoon mee gaat, heeft de ervaring geleerd dat er soms nog wel mensen afvallen. Ook als je dus op de reservelijst staat, is er nog wel een kan dat je mee kunt!

Bovendien gaan we kijken met KLM en het hostel of we nog extra plekken kunnen boeken!

Hier de deelnemerslijst, staat er een x achter je naam, hebben we nog aanvullende gegevens van jullie nodig:

Rick Vens   x 1  
Iris Beekman x 2  
Charles de Preter x 3  
Emiel Brinkman x 4  
Jetske Zijlstra x 5  
Marnix Hiemstra x 6  
Rynaldo Koerhuis x 7  
Mark Maljaars x 8  
Job Meijdam   x 9  
Maaike Hulshof x 10  
Amarens van der Vaart x 11  
Tessa van der Horst v 12  
Jesse van Bergeijk x 13  
Stan ter Beke x 14  
Jelle Schat   x 15  
Rick Prins   v 16  
Esther Bolhuis x 17  
Bente Diender x 18  
Keris Poelhekken v 19  
Wietse Walinga v 20  
Roel de Boer v 21  
Marloes Albers x 22  
Sanne Veenland v 23  
Berdien Prins v 24  
Menthe Helmens v 25  
Bo Dekker   v 26  
Evert van der Wiel v 27  
Margo Bredeweg v 28  
Floris de Wit v 29  
Marit van Zeist v 30  
Nynke Slump v 31  
Evelyn Benninga v 32  
Jasper van Es x 33  
Douwe Sjoerd Sijbrandij v 34  
Jordy van Nieuwenhuijze v 35  
Erik de Groot x 36  
Rutger Veltman v 37  
Rosalie Jassies v 38  
Kars Willemsen v 39  
Roxanne Visscher v 40  
Daniek Hakkers v 41  
Florine Enzing v 42  
Tessa Klunder v 43  
Jorik Jonker   v 44  
Iben Klomp   v 45  
Maud Medema v 46  
Nienke de Haan v 47  
Frank Hiddema   v 48  
Michiel Kooiker v 49  
Lisa Albers   v 50  
Maarten Boneschansker v 51  
Chris Tebbens Torringa   v 52  
Imke Hakkens v 53  
Christiaan Vlasman v 54  
Bram Musters v 55  
Jannek Borgdorff v 56  
Danniel de Brock v 57  
Frank Koning v 58  
Gjolt de Wagt x 59  
Roel van der Neut v 60  
Niels Leemhuis v 61  
Simon Mak v 62  
Kim van der Vlucht   v 63  
       
Roy Sijbring v 64  
Niek Harkema   v 65  
Bart van der Veen v 66  
Michel Roo v 67  
Esmee Koeleman   x 68  
Ramon Hissink v 69  
 Lisa van der Panne  

70

 
11
nov
geschreven door Aanvoerders

In 2018 organiseren we weer een prachtig Lente-uitje! Dit jaar gaan we naar Boedapest! Op 2 maart vliegen we met een exclusieve KLM- vlucht naar deze prachtige stad waar stappen met goedkope drank samenkomt met uitbrakken in de spa. Bij zijn is meemaken, dus schrijf je hier in! De kosten voor dit lente-uitje zijn €239,- inclusief: * Retourvlucht Schiphol – Boedapest met exclusieve KLM-vlucht voor TKB * 3 overnachtingen in het beste partyhostel * 1 keer luxe diner inclusief drank * Pubcrawl inclusief drank * Bezoek aan de grootste spa van Europa * Prachtige TKBadjas * En natuurlijk een ticket voor de wedstrijd Ferencváros – Puskás De kosten kunnen in 2 termijnen worden afgeschreven. Je kunt er ook voor kiezen om het gehele bedrag in één keer te betalen. Dus wil jij mee met een weekend vol feesten, bier drinken, relaxen en voetbal? Schrijf je dan snel in, want vol = vol. NB. Om iedereen zo een eerlijk mogelijke kans te geven om mee te gaan op lenteuitje, zullen de inschrijvingen voor het lenteuitje open gaan op zondag 12 november om 14.00 uur via de mail. LET OP: ALS JE DIT FORMULIER HEBT INGEVULD, GAAN WE ER VAN UIT DAT JE MEEGAAT! WE GAAN ZO SNEL MOGELIJK BOEKEN, DUS ANNULEREN IS IN PRINCIPE NIET MOGELIJK, EN DE KOSTEN ZULLEN VOOR JOUW REKENING ZIJN! Groetjes, Lente-uitje 2017-2018 Rick, Charles, Jetske, Emiel en Iris lenteuitkb@gmail.com

Aanmelden kan door onderstaand formulier te kopiëren en vanaf 14.00 uur te mailen naar lenteuitkb@gmail.com

Voornaam/voornamen (identiek aan reisdocument):

Achternaam (identiek aan reisdocument):

Geslacht:

Gebruik je een paspoort of ID-kaart (let hierbij op verloopdatum!):

Documentnummer:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

Mobiel nummer:

Telefoonnummer ouders:

Geboortedatum:

IBAN nummer:

Emailadres:

Voorkeur maat TKBadjas (S-XL):

Medicijnen? Zo ja, welke?

Ben je vegetarisch?

Bijzonderheden Kies 1 van de twee opties:

Ondergetekende verleent hierbij machtiging aan G.S.V.V. The Knickerbockers om de reissom in 2 termijnen af te schrijven van bovengenoemd rekeningnummer

Ondergetekende maakt zelf de reissom over naar IBAN nummer NL92 ABNA 0456 6869 32 t.n.v. G.S.V.V. The Knickerbockers Groningen o.v.v. Lenteuitje 2018 + achternaam.

 

DE PROMOFILM: https://www.youtube.com/watch?v=6RWRig12vjY&feature=youtu.be

 

10
nov
geschreven door Bestuur

Wedstrijd van de week: TKB7 Meppel 3

De mannen van Heeren 7 zijn de competitie prima begonnen. Na afgelopen jaar te zijn gepromoveerd naar tweede klasse, wist niemand echt wat ze van dit team moesten verwachten. Het begin van de competitie is echter alleraardigst en de mannen van Heeren 7 bevinden zich momenteel met 12 punten op de vierde plek.

De tegenstander van deze week doet het echter wat minder en staat op een achtste plek. De verwachting is dan ook dat het sterrenassemble van Heeren 7 de mannetjes van Meppel helemaal gaat zoek spelen.

Nou hoor ik u denken, waarom is een wedstrijd als deze nou wedstrijd van de week? Nou ten eerste omdat Heeren 7 altijd een genot is om naar te kijken, maar het komt toch vooral vanwege de tegenstander. Meppel heeft namelijk een heus uitje van hun wedstrijd tegen TKB gemaakt. Ze gaan met een bus met 60 man erin naar TKBello om de boel tijdens de wedstrijd lekker aan te moedigen, maar toch vooral om na de wedstrijd te zuipen.

Kom dus allen de mannen van Heeren 7 aanmoedigen en vervolgens een lekker feestje met de mensen van Meppel bouwen in het Flop.

 

 

10
nov
geschreven door Bestuur

Hoofdveld: 14.30 Dames 1, 17.00 Heren 17

RIK: 10.00 Dames 2, 12.15 Heren 11, 14.30 Heren 1, 17.00 Heren 6

Veld 3: 12.15 Heren 3, 14.30 heren 9

JANS: 10.00 Dames 7, 12.15 Heren 7, 14.30 Heren 10, 17.00 Heren 18 

09
nov
geschreven door Lenteuitje

Zaterdag is het zover, de lente-uitje commissie zal eindelijk de bar op gaan om hun bestemming voor het lente-uitje 2018 bekend te maken. Voor het zover is, zullen we jullie van heerlijk eten in en rondom het Flop voorzien. Van 12u tot 18u zal de frituur aanstaan met heerlijke snackjes erin.

Heb je voor je wedstrijd geen zin in frituur of ben je op de gezonde tour, dan hebben we ook oer degelijke broodjes ham en kaas voor jullie beschikbaar.  

Met Heren en Dames 1 thuis, de nodige thuiswedstrijden, de verjaardag van Willem én de bekendmaking van lenteuitje, belooft het weer een legendarische zaterdag te worden. 

Vergeet je cash niet voor de frituur!

NB: Om iedereen zo een eerlijk mogelijke kans te geven om mee te gaan op lenteuitje, zullen de inschrijvingen voor het lenteuitje open gaan op zondag 12 november via de mail. Meer informatie hierover volgt zodra de bestemming bekend is.

 

Massel!

07
nov
geschreven door dotCom

De nieuwe prognose staat online!
De strijd bovenin is onmeunig spann'd

07
nov
geschreven door Bestuur

Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover: onze topper Willem wordt 65! Om uitbundig te vieren dat Willem de klassieke AOW-leeftijd heeft bereikt, zal niemand minder dan Bittersweet langskomen om de avond te vullen met muzikale noten. Tevens zal Wilem weer een aantal fusten aanbieden om de avond nog aangenamer te maken. Naast het feit dat de dag in het teken zal staan van onze meest trouwe supporter, zal de Lenteuitje-commissie ook de bar betreden om de locatie van het Lenteuitje bekend te maken. Overdag zullen zij overheerlijke frituurhapjes verkopen om je lichaam te voorzien van voldoende energie in de eerste en tweede helft. Kom dus vroeg, piek wat later en maak er weer een fantastische avond van. 

05
nov
geschreven door FC

Lieve allemaal, 

het schoonmaakrooster staat weer online! Kijk hier of jouw team de gelukkige is om vrijdag schoon te maken.

Be there or be square. 

Meer nieuws: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9