Nieuws

25
mei
geschreven door Bestuur

Begin seizoen 2017-2018 dames 2. Nieuwe coach, veel nieuwe speelsters en een andere klasse. Er was veel veranderd en de verwachtingen voor dit seizoen waren hooggespannen. We voelden de druk alvorens het seizoen begonnen was, maar waren optimistisch gestemd. Dit zou ons seizoen worden. Alle grootspraak, alle bluf, alle arrogantie, alle opschepperij en het doelpuntenklassement in het flop (111 and counting) bleken volledig terecht. We hebben het waargemaakt en daar mogen we verdomd trots op zijn. Maar wij zijn dan ook fitter dan iedereen. Ondanks dat we het niet ongeslagen gered hebben was het een glansrijk seizoen. Het feit dat we ontevreden over de wedstrijd waren bij een tegengoal of een uitslag minder dan 5-0 bewijst wel dat we in een klasse hoger thuishoren. Toch zijn we tot het eind blijven strijden en morgen is het dan zover. De climax van ons seizoen, de kers op de taart, het hoogtepunt van tkb dames 2 2017-2018: de langverwachte kampioenswedstrijd tegen ON. Wat een kraker had kunnen zijn tegen de nummer 2 van onze competitie is nu hopelijk een mooie afsluiting van het seizoen. Twee weken geleden mochten we ons al officieel kampioen noemen, dus de spanning is weliswaar weg, maar in deze laatste wedstrijd drie punten pakken zal een bezegeling van het kampioenschap zijn en dat is ook waar we morgen voor zullen strijden. Zal coach Bart ons nog een laatste keer weten te motiveren? Morgen om 12:15 op het hoofdveld van het mooie TKBello zullen we het gaan beleven. We hopen dat jullie in grote getalen zullen verschijnen en ons komen aanmoedigen zodat we die laatste overwinning binnen kunnen halen en we na de wedstrijd het kampioensschap met jullie kunnen vieren. Laten we er met z'n allen een geweldig feestje, een súper supersaturday en een fantastische seizoensafsluiting van maken.
TWEE VOOR ALLEN EN ALLEN VOOR TWEE.

25
mei
geschreven door Bestuur

Hoofdveld: 12.15 Dames 2, 14.30 Dames 1, 17.00 Heren 14

 

RIK: 10.00 Dames 6, 12.15 Heren 2, 14.30 Heren 1, 17.00 Heren 16

 

Veld 3: 12.15 Heren 11, 14.30 Heren 9

 

JANS: 10.00 Dames 7, 12.15 Heren 7, 14.30 Heren 6, 17.00 Heren 12

 

24
mei
geschreven door Bestuur
Je hebt het onlangs vast wel gehoord in de media: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Morgen treedt de AVG officieel in werking. Om aan de AVG te voldoen, zijn verschillende documenten opgesteld over de verwerking van jouw persoonsgegevens en de bescherming van die verwerking. Ik wil je middels deze mail graag hierover informeren. 
 
Om transparantie en duidelijkheid te waarborgen met betrekking tot de verwerking van jouw persoonsgegevens, zijn documenten opgesteld.
 
In deze documenten kan je zien welke persoonsgegevens we bij G.S.V.V. The Knickerbockers van je verwerken en waarom wij die persoonsgegevens verwerken. Tevens zijn jouw rechten als lid van G.S.V.V. The Knickerbockers in deze documenten opgenomen. Als lid heb je altijd recht om je persoonsgegevens in te zien, te laten corrigeren en te laten verwijderen. 
 
Als je vragen hebt over deze documenten of anderszins vragen of opmerkingen over de AVG, dan kan je mailen naar secretaris@knickerbockers.nl. De documenten zijn te vinden op onze website
 
Tot slot wil ik iedereen vragen om op de website, na het inloggen, bij profiel bewerken de toestemming voor publicatie van je persoonsgegevens in de almanak te controleren. Vanaf morgen is van iedereen expliciete toestemming vereist. Op dit moment geeft iedereen toestemming voor het publiceren van je persoonsgegevens in de almanak. Mocht je dat niet willen, haal het vinkje voor de toestemming dan weg. 
 
Disclaimer: 

De almanak is een jaarlijks uit te brengen boek waar informatie te vinden is over elk team, iedere commissie, de verenigingstrainers, etc. Tevens wordt in iedere almanak de contactgegevens van ieder lid gepubliceerd, zodat leden van de vereniging elkaar gemakkelijk kunnen bereiken. Het boek is in beginsel bestemd voor leden van de vereniging. Desondanks kunnen we niet garanderen dat het boek in handen kan komen van een derde. Publicatie van je gegevens in de almanak is op eigen risico.

23
mei
geschreven door IT30

Aankomende zaterdag, tijdens de laatste competitiezaterdag én Super Saturday van het seizoen, zal het IT panini's gaan verkopen! Heerlijke warme broodjes met divers beleg. Vergeet dus niet om cash geld mee te nemen of even van te voren te pinnen!

Alsof dat nog niet genoeg is, zal ook de HoCo aanwezig zijn met een heus rad van fortuin en hebben ze daarnaast nog een shotjes verkoop!  

Des te meer reden om weer eens lekker naar het Flop te komen en onder het genot van een panini en een shotje alle TKB teams te komen aanmoedigen!

Kusjes,

IT30 & HoCo

 

 

23
mei
geschreven door dotCom

PROGNOSE weer online. Weet de koploper zijn plek te behouden?

Het zou zomaar eens het laatste weekend kunnen zijn. 

23
mei
geschreven door Bestuur

Komende zaterdag staat voor de meeste teams de laatste competitiewedstrijd op het programma. Met 14 thuiswedstrijden is het een mooie dag om het seizoen af te sluiten met een SUPERSATURDAY. Daarbij viert Dames 2 kun kampioenschap met een spetterende knalfuif! Op deze dag kunnen een Sonnema-piekuur en een zanger natuurlijk niet ontbreken. 

Kortom: Geen reden om thuis te blijven. 

21
mei
geschreven door Bestuur

Op maandag 21 mei gaan de trainingen niet door vanwege Pinksteren. 

20
mei
geschreven door Taskforce

Wil jij nog even nagenieten van gisteren? Klik dan hier  voor de foto's!

18
mei
geschreven door Bestuur

Hoofdveld: 17.00 Heren 17

RIK: 10.00 Dames 8, 12.15 Heren 4, 14.30 Heren 3, 17.00 TKB 15

Veld 3: 12.15 Heren 5, 14.30 Heren 13

JANS: 12.15 Dames 3, 14.30 Heren 8

18
mei
geschreven door KB25

Aankomende zaterdag zullen wij overheerlijke broodjes hamburger gaan verkopen. Geen kartonnen rotzooi zoals je bij de McDonalds eet, maar een lekker broodje met kwaliteit.

Zorg er dus voor dat je genoeg cash bij je hebt.
Daarnaast is aankomende zaterdag de laatste dag dat je je in kan schrijven voor het waterpistolenspel! Dus wil jij nog kans maken op dat schittermagische brandweerauto waterpistool? Wacht niet en schrijf je nog snel in!
 
 
Lobi,
KB 25
17
mei
geschreven door Bestuur

Het seizoen zit er inmiddels bijna op. Met nog één wedstrijd te spelen en 43 doelpunten voorsprong op runner-up NEC Delfzijl, is winnen van Helpman 5 enkel nog een formaliteit. Theoretisch gezien is het weliswaar nog mogelijk dat NEC Delfzijl alsnog de titel pakt, maar praktisch gezien is het zeer irreëel. Een korte terugblik op het huidige seizoen:

- DE AANVOERDERSWISSEL -
Het zal rond Knockerbicker 25 zijn geweest dat Hoeksema en Kruizinga besloten om de aanvoerdersband over te dragen aan nieuw, talentvol/talentloos grut. Spruitenburg en Koerhuis kregen de taak om het Zeventiende elftal der G.S.V.V. The Knickerbockers naar een hoger niveau te tillen. Al vrij snel drukte Koerhuis zijn stempel op het beleid door het sociale wisselbeleid in te voeren. Met enige tegenzin van enkele vaste basisspelers, werd het beleid geaccepteerd en nam de zomerstop haar aanvang, zodat het voorheen Achttiende team alvast kon wennen aan de naam 18-1.

- HET BEKERAVONTUUR - 
Ter voorbereiding op het huidige seizoen besloot de secretaris van bestuur Hiemstra om het Zeventiende in te schrijven in de bekercompetitie. Met als doelstelling 'More Than Soccer' besloot bestuur De Wit als laatste daad vanuit diens machtspositie om Spruitenburg toe te voegen aan de Technische Commissie. Vanuit de Technische Commissie heeft Spruitenburg geleerd dat een goede voorbereiding het halve werk was, waardoor drie oefenwedstrijden ter voorbereiding op de competitie zeker geen overbodige luxe was. In ons kortstondige bekeravontuur toonde Brinksma aan zijn neusje voor de goal niet te zijn verloren en legde Berghuis de keeper van de tegenstander uit dat hij niet te ver voor zijn goal moest gaan staan bij een aftrap. Helaas werd de laatste wedstrijd verloren van vierdeklasser Winsum, waardoor het bekeravontuur vrij snel voorbij was. 

- EERSTE COMPETITIEHELFT - 
Het sociale wisselbeleid wierp al vrij snel zijn vruchten af. De sfeer werd beter, Kadijk werd gretig en Van Oldeniel werd week in week uit benoemd tot 'Man of the Match'. Er werd gewonnen van bijna iedere tegenstander. Helaas besloot Spruitenburg om naar een verjaardag te gaan toen we tegen NEC Delfzijl moesten aantreden, waardoor Hoeksema met het advies kwam om vanaf het begin scherp te zijn en tegengoals te voorkomen. Het tegendeel werd bewezen: binnen een kwartier keken we tegen een 0-3 achterstand aan. Ook tegen VVK keken we tegen puntverlies aan door in een epische strijd 2-2 te spelen, waar VVK van geluk mag spreken dat hun keeper de dag van zijn leven had. 

- TWEEDE COMPETITIEHELFT - 
Het geluk of het ongeluk van een kampioen? Enerzijds stonden spelers als Pol, Koerhuis en Oud op om hun bijdrage te leveren aan het team door middel van een doelpunt, maar anderzijds werd er ook vaker gelijkgespeeld tegen laagvliegers als GRC, Stadspark en Groen-Geel. De wedstrijd uit bij VVK werd met fenomenaal spel gewonnen met 1-3 en ook uit bij NEC Delfzijl konden we ons opmaken voor een vreugdevolle terugrit naar Groningen, nadat Berghuis de 3-4 binnentikte. Met nog twee wedstrijden te gaan werden de eerste voorbereidingen getroffen voor een fenomenaal kampioensfeest, want door de overwinning op NEC, stonden we maar liefst 2 verliespunten los.

- DERBY VAN HET NOORDEN - 
Voordat we konden spreken van een ware kampioenswedstrijd, moest er eerst worden aangetreden in de Derby van het Noorden: Groen-Geel 7 - The Knickerbockers 17. Dat er enige spanning in het spel van The Knickerbockers te vinden was, was op de gezichten af te lezen. Ondanks een hattrick van Spruitenburg wist de verdediging toch niet het doel schoon te houden, waardoor er na afloop een 4-4 eindstand op het bord stond. Een fust bij en voor Groen-Geel vormde het decor van de derde helft, want één ding is zeker: bij een overwinning op Helpman gaat er gefeest worden, of het nu officieel of officieus is.

- DE KAMPIOENSKRAKER -
Aanstaande zaterdag is het zover. Terwijl NEC Delfzijl 6 moet aantreden tegen VVK 6, respectievelijk de nummers 2 en 3, zal The Knickerbockers 17 het kampioenschap binnen moeten zien te slepen om 17:00 uur tegen Helpman 5. Zal het Spruitenburg en Koerhuis lukken om de titel in de wacht te slepen? Komt het allen zien!

Vermoedelijke opstelling volgens Dagblad van het Noorden: Schooten, Zittema, Hoeksema, De Matos Fernandes, Pol, Bagir, Kroes, Kadijk, Spruitenburg, Berghuis, Boersma. Wissels: Lassche, Vroom, Oud, Van Oldeniel, Koerhuis, Ashur, Drijver, Aerts, Brinksma, Boer.

15
mei
geschreven door dotCom

PROGNOSE weer online

13
mei
geschreven door Redactie
13
mei
geschreven door Taskforce

Wil je de foto's van gisteravond bekijken? Klik dan hier

11
mei
geschreven door Bestuur

RIK: 10.00 Dames 5, 12.15 Heren 5, 14.30 Heren 3, 17:00 Heren 16

Veld 3: 12.15 Heren 4

JANS: 10.00 Dames 6, 12.15 Dames 3, 14:30 Heren 13, 17:00 Heren 14

09
mei
geschreven door Taskforce

De technische problemen zijn verholpen dus hierbij alsnog de foto's van huisfotograaf Yma Jongsma van afgelopen Goededoelendag! Klik hier om ze te bekijken

09
mei
geschreven door Bestuur

Tijdens hemelvaart (donderdag 10 mei) zijn er geen trainingen. Dit geldt ook voor de hersteltrainingen.

09
mei
geschreven door dotCom

HET HEMELVAARTSWEEKEND BRENGT WEER EEN PROGNOSE 
Stand van zaken bovenin:

1 Glenn van der Linde 65 .
2 Daan Wesselink 63 .
3 Job Meijdam 61 .
  Wouter Berendschot 61 .
  Luuk Oude Steenhof 61 .
05
mei
geschreven door Taskforce

Klik hier voor de foto's van het gala van afgelopen donderdag!

03
mei
geschreven door Bestuur

Voor volgend jaar bieden wij als bestuur weer drie personen de kans om verenigingsscheidsrechter te worden. De cursus hiervoor bestaat uit vier bijeenkomsten van drie uur en oefenen in de praktijk. Nadat deze cursus voltooid is, word je als scheidsrechter ingezet bij belangrijke wedstrijden en ontvang je per gefloten wedstrijd tien euro. Er zijn al twee aanmeldingen binnen en we zijn dus nog opzoek naar één enthousiasteling. Lijkt dit je wat? Dan kun je mailen naar wedsec@knickerbockers.nl. 

Meer nieuws: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9