Wedstrijd van de week
geschreven door
Bestuur

01
dec
Overzicht

Vlaggenschip – Sv Marum 2

Op zaterdag 3 min 1 december staat er een ware topper op het programma in de reserve 1e klasse –B. Overigens niet te verwarren met de reserve 1e klasse-A, dat is pas een competitie. Met 18 punten uit 7 wedstrijden, staat het Vlaggenschip keurig derde. Niks meer aan doen. ‘Kampioen word je immers toch niet’ (bestuur 17/18). Marum is daarentegen nog ongeslagen en doet met 20 uit 8 ook leuk mee. Kortom, er staan meer dan alleen 3 punten op het spel.

Na een bewogen zomer met liefst 11 wijzigingen in de selectie, heeft het Vlaggenschip de boel aardig op de rit. In goed overleg met het bestuur: ‘heren 3? Is een kut team, moet je niet in willen’, is er constructief en hard gewerkt aan de invulling van de selectie. Prachtig dat ons ‘ploegje’ eind oktober al werd vergeleken met het legendarische Vlaggenschip van een aantal jaar geleden.

Ondanks alle complimenten, zullen we ons hoofd morgen koel moeten houden. Alleen dan kunnen we de serie van 3+1 overwinningen op rij voortzetten en de koppositie weer overnemen. U bent om half 3 van harte welkom.